Run Magazine Shop

Geen zin om te lopen? Pak je laptop erbij en hervind je motivatie met deze inspirerende hardloop documentaires. Waarschijnlijk ga je na het kijken alsnog een blok je om.

Behind the Madness – A Documentary on Runners

Deze documentaire toont de levensstijl en persoonlijke doelen die lopers hebben. De maker volgt diverse lopers die allemaal verschillende motieven hebben te lopen. Een mooie documentaire over de gepassioneerde hardloper.

 

Marathon Challenge

Deze documentaire volgt 13 lopers die zich voorbereiden op de marathon van Boston. Echter zijn dit geen getrainde lopers. Uta Pippig (drie keer winnaar Boston Marathon) neemt de groep op sleeptouw. Van het absolute nulpunt tot het uitlopen van de marathon.

 

Ik ben Alcoholist

In de documentairereeks ‘Ik ben Alcoholist’ vertellen mensen openhartig over de worsteling met hun alcoholverslaving. In de eerste aflevering vertelt Walter van Gelderen over zijn grote passie: hardlopen, en hoe hem dit helpt niet te drinken.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Oh, kom er eens kijken ... Oh, kom er eens kijken ...
Oh, kom er eens kijken ... Vraag dit jaar een sportief cadeau van Sinterklaas. Nu meer dan 10.000 producten met fikse kortingen in de Run Magazine Webshop.

MEER INFO / Bestellen