Run Magazine Shop

Deze week lopen we een mooie route van ruim 5 kilometer door Nationaal Park Veluwezoom bij Arnhem. Met af en toe een flinke klim of daling, maar bovenal prachtige uitzichten onderweg.

Het Nationaal Park van Natuurmonumenten ligt ten noordoosten van Arnhem. We liepen door uitgestrekt bos, over heideheuvels en langs zandverstuivingen. Met een beetje geluk zijn onderweg diverse dieren te spotten waaronder herten, reeën en wilde zwijnen. Het is een route waar hardlopen wordt gecombineerd met stevig klimmen, maar op het hoogste punt wordt de inspanning ruimschoots beloond. Bij helder weer kun je genieten van een prachtig uitzicht op het Herikhuizerveld en het IJsseldal.

Zin in een rondje? Op de site van natuurmonumenten vind je uitgebreide praktische informatie en een handige kaart. Overigens kun je de route prima zonder kaart lopen door de zwarte pijlen vanaf het bezoekerscentrum te volgen. Veel plezier!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Een sportief kerstcadeau! Een sportief kerstcadeau!
Een sportief kerstcadeau! Kies dit jaar eens voor een sportief kerstcadeau. Nu meer dan 10.000 producten met fikse kortingen in de Run Magazine Webshop.

MEER INFO / Bestellen