Run Magazine Shop

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas worden elk jaar de nieuwste gadgets gepresenteerd. Dit jaar werd ook de sportkleding voorzien van slimmigheden, zoals de intelligente sportbeha. Hiermee kunnen vrouwen hun gezondheid en lichamelijke conditie volgen. Vorig kwamen ze al met een intelligent loopshirt voor mannen. Met de OMbra brengen ze nu ook een product voor vrouwen.

In combinatie met een app kan de OMbra de ademhaling en de hartslag meten. Daarnaast is de intelligente beha ook in staat te berekenen hoeveel calorieën er tijdens het hardlopen worden verbrand.

Slimme hardloopbroek
Fabrikant Lumo komt met een hardloopbroek die niet alleen je workout registreert, maar ook je loopstijl corrigeert. In de tailleband zitten kleine sensoren, die je bewegingsdata verzamelen. Via een app lees je het gemiddelde tempo, de paslengte en de beweging van je heupen af. Daarbij kun je ook naar een live-analyse van je loopgedrag en loopstijl luisteren. Het idee werd ontwikkeld in samenwerking met sportwetenschappers van de universiteit van Loughborough. Via: Fithacking.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Handige oplossingen voor je startnummer Handige oplossingen voor je startnummer
Handige oplossingen voor je startnummer Gaten in je shirt zijn verleden tijd. In onze shop vind je diverse producten om je startnummer handig vast te maken.

MEER INFO / Bestellen