Run Magazine Shop

Acht cadeaus waar je elke hardloper blij mee maakt. Deze hebbedingen verdienen een plekje onder de kerstboom.


shop_tomtomTomTom Runner 2

Alle statistieken terwijl je rent. Tot zover niets nieuws. Deze nieuwe versie van de TomTom Runner heeft daarnaast een ingebouwde hartslagmeter (dus geen borstband meer nodig) en muziekspeler. Altijd meer dan 500 nummers bij je zonder je telefoon te hoeven meenemen. Luisteren doe je draadloos.

Bekijk alle TomTom Runner modellen

 

 


shop_bibbitsBibbits
Met BibBits breng je het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op je hardloopshirt of hardloopjack, waarbij je er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Zonder gaten in je shirt.

Bibbits bestellen 

 

 


shop_handschoenenWinter pack
Winter giftpack bestaande uit thermische handschoenen en muts. Zo blijf je warm tijdens winterse trainingen. Gemaakt van functioneel en isolerend materiaal voor effectief vocht afvoer, warmte en comfort. Ergonomische vormgeving en elastische materialen garanderen een goede pasvorm. Geschikt voor dames en heren.

Winter Pack bestellen 

shop_flipbeltFlipbelt
FlipBelt, een handige manier om je telefoon, MP3, passen, geld en sleutels mee te nemen tijdens je hardlooprondje. Het materiaal is licht en comfortabel, de stof zorgt ervoor dat het zweet en de warmte van je lichaam snel worden afgevoerd.

Flipbelt bestellen 

 

 


shop_crafsafetyvestCraft Safety Vest
Met dit Safety Vest van Craft kun je veilig ’s avonds op pad. De grote reflective striping op de voorkant van dit vest reflecteert als er met licht op wordt geschenen. De achterkant van het vest is van gaas en daardoor sterk ventilerend. Naast deze reflecterende eigenschappen is het vest ook nog eens gemaakt van winddicht materiaal, dit zorgt tijdens de koude dagen voor een extra isolatielaag.

Craft Safety vest bestellen 

shop_ledarmbandReflectie armband
Als je hardloopt in het donker dan wil je optimaal zichtbaar zijn. Dat kan met deze reflectie band voorzien van super heldere en krachtige LED verlichting. De armband is verstelbaar en waterbestendig. De LED lampjes zijn in 2 licht modes in te stellen, knipperend en continu brandend.

Reflectieband bestellen 

shop_fitbitchargeFitbit Charge
Wil je weten hoe actief je nu eigenlijk bent in het dagelijkse leven naast het hardlopen? Met de Fitbit Charge ben je 24 uur per dag op de hoogte van al je activiteiten. Zo meet de activity tracker onder andere het aantal stappen dat je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hij analyseert zelfs je slaap. Dit lees je allemaal af van het OLED display die je met één knop bedient.

Bekijk alle Fitbit modellen 

 

 


shop_boekenHardloopboeken
De dagen worden weer korter. Tijd om na je hardlooprondje lekker bij de kachel te kruipen met een goed boek. Wij selecteerden de tien meest populaire hardloopboeken van het moment.

Bekijk de hardloopboeken top 10 

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Een sportief kerstcadeau! Een sportief kerstcadeau!
Een sportief kerstcadeau! Kies dit jaar eens voor een sportief kerstcadeau. Nu meer dan 10.000 producten met fikse kortingen in de Run Magazine Webshop.

MEER INFO / Bestellen