Run Magazine Shop

Vergeet je sporthorloge of Apple Watch. Dit is de toekomst! Vier gadgets speciaal voor hardlopers.

Recon Jet

De Recon Jet is een slimme sportbril waarmee je letterlijk in één oogopslag alle trainingsdata kunt raadplegen. De bril is voorzien van een klein beeldscherm dat de hardloper allerlei informatie geeft, net als een sporthorloge of smartphone. Maar dan direct in beeld. Daarnaast kun je er ook tekst berichten mee lezen en foto’s mee maken. Het lijkt op de Google Glass, maar dan speciaal voor de buitensporter.

Biometric Smartwear

Dit lijkt wellicht toekomst, maar is al bijna een jaar te koop. Het bedrijf OMsignal maakte van een shirt een wearable dat constant je lichaamsconditie registreert. Het shirt meet bijvoorbeeld je hartslag, je ademhaling, het aantal stappen en registreert hoeveel calorieën je hebt verbrand. Alle informatie kun je direct aflezen van je smartphone of smartwatch.

Joggobot

Geen loopmaatje in de buurt? Geen probleem met de Joggobot. Een drone die jou kan vergezellen als loopmaatje of loopcoach. Hij is ingesteld om drie meter voor je te blijven vliegen. Hij kan je tempo volgen of je juist uitdagen door het tempo wat op te voeren. Een hardloop-selfie maken wordt in ieder geval een stuk makkelijker.

Slimme zolen

Een goede looptechniek is belangrijk en daar willen de Stridalyzer-schoenzolen je bij helpen. Als je deze zolen koppelt met een app op je smartphone kun je zien waar je het meeste druk uit oefent in je schoenen. Op basis daarvan analyseert de app of je een verkeerde houding hebt en wat de belasting voor je knieën is.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Nieuwe hardloopschoenen van Nike Nieuwe hardloopschoenen van Nike
Nieuwe hardloopschoenen van Nike Alle nieuwe modellen van Nike vind je nu in onze webshop, de Nike Air Zoom, Lunarglide, Free en meer. Meer dan 100 modellen met flinke korting.

MEER INFO / Bestellen