Nooit meer gaten in je shirt

Run Magazine Shop

Wanneer je meedoet aan een hardloopwedstrijd worden er vaak speldjes uitgedeeld om je startnummer te bevestigen. Als je vaak wedstrijden loopt zullen je shirts al snel vol zitten met gaten. Kan dat niet anders? Zeker! Vier alternatieve manieren om je startnummer vast te maken.starnummerbandStartnummerband

Een startnummerband is licht en kun je makkelijk om je borst klikken. De meeste merken zijn ook eenvoudig aan te passen qua maat. Op de band zelf kun je vervolgens het startnummer bevestigen. Enig nadeel is misschien wanneer je ook nog een hartslagband om hebt, wat in de weg kan gaan zitten.

Startnummerband bestellen 

shop_bibbitsBibbits
Met BibBits breng je het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op je hardloopshirt of hardloopjack, waarbij je er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Zonder gaten in je shirt.

Bibbits bestellen 


bibdotsBibDots

Met BibDots kun je het startnummer op je shirt vastplakken. Volgens de maker blijven ze ook bij nat weer goed zitten. Ze zijn wat goedkoper dan BibBits, maar zijn dan ook maar eenmalig te gebruiken.

BibDots bestellen 


bibfixBibFix

Dit lijkt op de magnetische variant, maar bij BibFix maak je het startnummer vast door middel van een kliksysteem. De BibFix bestaat uit twee delen die als een drukknoop werken en zijn in allerlei variaties te verkrijgen.

BibFix bestellen 
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Een sportief kerstcadeau! Een sportief kerstcadeau!
Een sportief kerstcadeau! Kies dit jaar eens voor een sportief kerstcadeau. Nu meer dan 10.000 producten met fikse kortingen in de Run Magazine Webshop.

MEER INFO / Bestellen