Run Magazine Shop

Twee keer per maand lopen we een rondje langs de vele inspirerende hardloopblogs in Nederland op zoek naar bijzondere verhalen. Op RunAndreaRun een protest tegen seksuele intimidatie tijdens het hardlopen en Francien van GirlsLove2Run liep de 56 kilometer lange Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika.


houjekopHou je kop!

Op RunAndreaRun een protest tegen seksuele intimidatie tijdens het hardlopen. Geïnspireerd door de Vlaamse Yasmine Schillebeeckx die met haar blog ‘Mijn naam is niet Hey Sexy’ de discussie aanzwengelde. Terecht stelt Andrea dat onze maatschappij nog lang niet doordrongen is van het feit dat veel vrouwen regelmatig te maken hebben met seksuele intimidatie en dat dat onacceptabel is. Must read! Lees verder


francienBijna!

Francien van GirlsLove2Run liep de 56 kilometer lange Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika. Op 13 seconden na mist ze helaas de officiële finish tijd. Terecht kijkt ze supertrots terug op haar prestatie. Lees haar eerlijke (en ook hilarische) verslag op GirlsLove2Run.nl. Alle respect voor deze top prestatie!


focusfocusFocus Focus Focus

Kelly van Justkeeprunning.nl staat volgende week aan de start van de Halve van Den Helder. Na 3 maanden loopt ze weer zonder zonder pijn en probeert ze haar snelheid én focus weer terug te vinden. Met intervaltrainingen lijkt ze op de goede weg en boekt ze weer vooruitgang. Lees haar verhaal op Justkeeprunning.nl.


lieskeHet hardloopverhaal van Lieske

Het is altijd mooi om het verhaal achter iemands hardloopmotivatie te lezen Op een dag was Lieske aan de late kant. Om de bus niet te missen moest ze een sprintje trekken. Maar dat viel tegen! Geschrokken van haar slechte conditie besloot ze te gaan hardlopen. Op RenMamRen.com het hardloopverhaal van Lieske. Lees verder


Suggesties voor het blogrondje? Klik hier


 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Een sportief kerstcadeau! Een sportief kerstcadeau!
Een sportief kerstcadeau! Kies dit jaar eens voor een sportief kerstcadeau. Nu meer dan 10.000 producten met fikse kortingen in de Run Magazine Webshop.

MEER INFO / Bestellen