Run Magazine Shop

Sight running is een nieuw toeristische trend die hardlopen en sightseeing combineert. Onder begeleiding van een lokale loper verken je een stad naar keuze. Go! Running Tours biedt wereldwijd nu al in meer dan 40 steden sightrunning tours aan. Van Barcelona tot Kaapstad en van New York tot Moskou.

Sight running is een ontzettende leuke manier om een nieuwe stad te verkennen. Vooral omdat het altijd lokale hardlopers zijn die je begeleiden als gids. Je komt daardoor ook op onbekende plekken in de stad. Een andere pluspunt is dat de rondleidingen altijd in kleine groepen zijn. Het idee komt van Robin Florax en Lena Andersson die al tours organiseerden in Barcelona en Kopenhagen: “We willen het gemakkelijker maken voor hardlopers om rondleidingen te boeken in andere steden. Hiermee creëren we een vertrouwd merk dat staat voor goede kwaliteit.”

Ga je binnenkort op vakantie? Bekijk dan hier de lijst met aangesloten steden.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone


Afvallen of op zoek naar gezonde recepten? Bekijk deze e-books.

Nieuwe hardloopschoenen van Nike Nieuwe hardloopschoenen van Nike
Nieuwe hardloopschoenen van Nike Alle nieuwe modellen van Nike vind je nu in onze webshop, de Nike Air Zoom, Lunarglide, Free en meer. Meer dan 100 modellen met flinke korting.

MEER INFO / Bestellen